Afbeelding bij LEEF Natuurgeneeskundig praktijk

LEEF Natuurgeneeskundig praktijk

In mijn praktijk sta jij centraal!

Vanuit de holistische visie, ga ik uit van een ononderbroken wisselwerking tussen je lijf, gevoelsleven, gedachtenwereld en de wereld om je heen, je sociale leven. Alles wat je bent en doet, omvat jou 'zijn' en ontvouwt zich in jou als unieke persoonijkheid.

Soms kan je lichaam door middel van klachten om aandacht vragen. Als je in alle rust, naar de taal van je lichaam luistert, ontstaat er bewustwording van de signalen die het lichaam je geeft. Door met je aandacht naar de klacht toe te gaan, kun je ervaren wat er écht van binnen leeft. Dit bevordert je gezondheid, je geestelijk en lichamelijk welzijn. 

Net als herinneringen liggen ervaringen en emoties in je lichaam opgeslagen. Tijdens een massage kan voelbaar worden waar spanningen zitten, zonder dat je je hiervan soms bewust bent, maar wel last van hebt. Luisteren naar de 'taal' van je lichaam maakt je bewuster van de oorsprong van je klachten. Het geeft inzicht in hoe je met jezelf omgaat en hoe je in het leven staat. Patronen worden helder en geblokkeerde energie kan weer stromen.

Deze bewustwording en doorvoelde inzichten in combinatie met het zelfregulerend vermogen van het lichaam kan leiden tot innerlijke groei, ontwikkeling en heling.

In dat proces wil ik je graag begeleiden!

Voel je welkom in mijn praktijk.

Hartelijke groet, Nicol